marmercake in een nieuw jasje
herfst, koud, regen, hagel, grijze dagen
ja dit weekend was het van dat: de eerste echte koude herfstdag
dus wat doet een mens dan: inderdaad
een taartje bakken
probeer hem gewoon uit en laat weten wat jullie ervan vinden
wat hebben we nodig
4 eieren
250 gr suiker
250 gr boter
250 gr bloem
karamelsaus
slagroom
hoe maken we het
smelt de boter
doe de suiker, eieren en bloem in een grote kom en meng goed door elkaar
voeg de gesmolten boter toe en meng nog even goed door
beboter je bakvorm en doe de helft van het deeg in de vorm
bij de andere helft voeg je 2 eetlepels cacao toe en meng je goed
voeg dit toe bij het deeg in de bakvorm en meng dooreen
bak deze cake op 180° voor ongeveer 35 min
laat volledig afkoelen
meng ondertussen slagroom met karamelsaus
als de cake volledig is afgekoeld, besprenkel je deze met karamel om daarna met een laagje slagroom te voorzien
heerlijk gewoon toch?
smakelijk
liefs
ohladybake
ja dit weekend was het van dat: de eerste echte koude herfstdag
dus wat doet een mens dan: inderdaad
een taartje bakken
probeer hem gewoon uit en laat weten wat jullie ervan vinden
wat hebben we nodig
4 eieren
250 gr suiker
250 gr boter
250 gr bloem
karamelsaus
slagroom
hoe maken we het
smelt de boter
doe de suiker, eieren en bloem in een grote kom en meng goed door elkaar
voeg de gesmolten boter toe en meng nog even goed door
beboter je bakvorm en doe de helft van het deeg in de vorm
bij de andere helft voeg je 2 eetlepels cacao toe en meng je goed
voeg dit toe bij het deeg in de bakvorm en meng dooreen
bak deze cake op 180° voor ongeveer 35 min
laat volledig afkoelen
meng ondertussen slagroom met karamelsaus
als de cake volledig is afgekoeld, besprenkel je deze met karamel om daarna met een laagje slagroom te voorzien
heerlijk gewoon toch?
smakelijk
liefs
ohladybake
Reacties
Een reactie posten