fudge
heel veel over deze zalige zoete zonde hoef ik hier niet neer te schrijven
behalve dan dat dit gewoon ongelooflijk lekker is en in no time klaar is
het recept haalde ik van jawel Jeroen Meus en ik kan alleen maar aanraden om deze te maken!
enjoy!
wat hebben we nodig
100 gr gemengde noten
blikje gecondenseerde melk
80 gr boter
300 gr chocolade
300 gr tarwebloem
100 gr suiker
200 gr boter (op kamertemperatuur)
grof zout
hoe maken we het
verwarm de oven voor op 160°
beboter een ovenschaal met wat boter en leg er een vel bakpapier in
snij de 200gr boter in stukjes en meng deze met je handen samen met de suiker, de bloem en het wat grof zout
kneed tot je een deeg bekomt en leg het dan in de ovenschaal
druk overal goed aan, prik wat gaatjes in de het deeg en bak deze 20 minuten
maak ondertussen de fudge
laat de chocolade, de 80gr boter en de gecondenseerde melk warm worden op het vuur tot alle chocolade gesmolten is
snij de noten grof
haal de koekjesbodem uit de oven, giet hierover het chocolademengsel en tenslotte de gehakte noten
laat volledig afkoelen en zet daarna in de koelkast
even voor het aansnijden uit de koelkast halen
smakelijk
liefs
ohlaybake
behalve dan dat dit gewoon ongelooflijk lekker is en in no time klaar is
het recept haalde ik van jawel Jeroen Meus en ik kan alleen maar aanraden om deze te maken!
enjoy!
wat hebben we nodig
100 gr gemengde noten
blikje gecondenseerde melk
80 gr boter
300 gr chocolade
300 gr tarwebloem
100 gr suiker
200 gr boter (op kamertemperatuur)
grof zout
hoe maken we het
verwarm de oven voor op 160°
beboter een ovenschaal met wat boter en leg er een vel bakpapier in
snij de 200gr boter in stukjes en meng deze met je handen samen met de suiker, de bloem en het wat grof zout
kneed tot je een deeg bekomt en leg het dan in de ovenschaal
druk overal goed aan, prik wat gaatjes in de het deeg en bak deze 20 minuten
maak ondertussen de fudge
laat de chocolade, de 80gr boter en de gecondenseerde melk warm worden op het vuur tot alle chocolade gesmolten is
snij de noten grof
haal de koekjesbodem uit de oven, giet hierover het chocolademengsel en tenslotte de gehakte noten
laat volledig afkoelen en zet daarna in de koelkast
even voor het aansnijden uit de koelkast halen
smakelijk
liefs
ohlaybake
Reacties
Een reactie posten